EN3RGY
Lista Forumurilor Pe Tematici
EN3RGY | Reguli | Inregistrare | Login

POZE EN3RGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
adee Profile
Femeie
24 ani
Mures
cauta Barbat
24 - 59 ani
EN3RGY /            💬Off Topic / Q & A Here ! Moderat de eLeM3nT23, sTarT93
Autor
Mesaj Pagini: 1
dieZz
Administrator Forum 👑

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1797
Am primit cateva intrebari pe mess de la useri (fosti useri) ai forumului en3rgy.
Suna cam asa:

Q: De ce numai intrii pe forum?
A: Ei bine , in ultima vreme m-am axat foarte mult pe ceea ce tine de "offline". Am fost cu BAC'u (ocupat , nu pe Dunare) , admitere la facultate , apoi mici probleme personale , care in momentul de fata sunt rezolvate in proportie de 80%.

Q: De ce nu mai posteaza nimeni pe forum?
A: Pai, en3rgy.3xforum.ro nu a fost un forum de TOP . Avand o concurenta cu care nu se poate bate ,fiind mult mai mare si mai veche in domeniu  , EN3RGY a fost un forum cu useri putin , dar loiali. Sa fim realisti ... cine n-ar alege manga* in locul lui en3rgy? un forum cu peste 100 utilizatori online si peste 50.000 inregistrati , care a ingropat multe mini-forumuri . Revenind la intrebarea initiala , nu mai posteaza nimeni pe forum , pentru ca multi din cei care postau au plecat pe rand din diverse motive (plecat din tara , si-a gasit alta ocupatie etc)

Q: Te vei ocupa mai mult de forum?
A: DA. Acum sunt in cautare de echipa . Nu pot tine un forum singur . Continutul care atrage utilizatorii (userii) nu il pot crea de unul singur . Odata formata o echipa (2-3 persoane) , voi reveni in forta cu EN3RGY !

Q: Imi dai moderator ?
A: Sigur! Daca ne cunoastem de peste 10 ani , doar zi-mi si iti voi da moderator . Daca nu , va trebui sa imi demonstrezi ca tu chiar iti doresti sa faci parte din echipa ce alcatuieste "staff-ul" forumului . Pe parcursul aproape celor 3 ani de existenta a forumului EN3RGY , multi si-au batut joc . Majoritatea copii cu varsta pana in 15 ani . Nu ii judec . Eu am fost de vina ca am avut incredere in ei . Singurul motiv pentru care nu mai dau moderator la oricine este ca m-am atasat destul de forumul asta si imi e mila sa-l mai vad "stricat" de baietasii care se autoproclama "HECKERI" ..

Q: Nu vinzi forumul?
A: As fi cel mai prost daca as face lucrul asta . Forumul nu mi-a adus niciodata venit  si nici un fel de beneficiu . Sau daca stau sa ma gandesc  , mi-a oferit un tip super de treaba , un domeniu .com , doar pentru ca i-a placut numele "EN3RGY" . (en3rgycs.com) . In rest nu am avut nici un fel de profit de pe urma forumului . Faptul ca eu l-am creat , nu as accepta nici o suma pe el .


Daca ai vreo intrebare , te astept sa o postezi .


_______________________________________
Fondator EN3RGY
Moderator MangaCS
Mă poţi contacta pe STEAM , cu un click mai jos:


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la