EN3RGY
Lista Forumurilor Pe Tematici
EN3RGY | Reguli | Inregistrare | Login

POZE EN3RGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
EN3RGY /            ⚙️Software Area / Google te lasă să-ți protejezi istoricul de căutare Moderat de eLeM3nT23, sTarT93
Autor
Mesaj Pagini: 1
dieZz
Administrator Forum 👑

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1797
Google te lasă să-ți protejezi istoricul de căutare prin intermediul unei parole

Google tocmai a introdus o metodă nouă prin care îți poți proteja pagina Web and Activity. Aceasta va putea fi securizată cu o parolă care va proteja toate căutările tale, istoricul de vizionare de pe YouTube și conversațiile cu asistentul de pe Android. Fără această confirmare prin intermediul parolei, nimeni nu-ți va putea vedea istoricul dacă pune mâna pe telefonul tău.

Dacă vrei să îți pui parola pe istoricul Google, tot ce trebuie să faci este să mergi pe pagina de activități și să dai click pe link-ul „Manage My Activity„. De aici, poți alege metoda de protecție și o poți modifica oricând. Fără acest strat suplimentar, pagina îți va afișa un istoric complet al activității tale pe serviciile de la Google.



Google își sporește securitatea
În ultima perioadă s-a vorbit destul de mult despre securitatea datelor și a activității online. De aceea Google a decis că ar fi momentul potrivit să adauge posibilitatea de a proteja istoricul online printr-o parolă. În plus, compania a mai vorbit despre îmbunătățiri pe partea de securitate și când a venit vorba despre Android. Sistemul de operare va avea acum un nou Private Compute Core care se va asigura că toate informațiile de pe dispozitivul tău sunt în deplină siguranță.

Mai mult de atât, Google a mai adus câteva schimbări interesante sistemului de operare pentru telefoane. De acum, Android va putea șterge super ușor istoricul de căutare din ultimele 15 minute pe Chrome și chiar vei putea să-ți blochezi dosarul cu fotografii, pentru a ține ochii curioși departe.


_______________________________________
Fondator EN3RGY
Moderator MangaCS
Mă poţi contacta pe STEAM , cu un click mai jos:


pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la