EN3RGY
Lista Forumurilor Pe Tematici
EN3RGY | Reguli | Inregistrare | Login

POZE EN3RGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
EN3RGY /            🏛️Regulament / EN3RGY Rules - Citeste cu atentie! Moderat de eLeM3nT23, sTarT93
Autor
Mesaj Pagini: 1
dieZz
Administrator Forum 👑

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1797
REGULI GENERALE - ACTIVITATEA PE FORUM

Utilizarea acestui forum presupune acceptarea regulilor impuse de administratori:



1.12. Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al forumului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.

2.12. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile de autor si drepturile conexe sau nu au incuviintarea titularului acestor drepturi pentru a publica materialul pe Internet sau cel putin postatul sursei.

3.12. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama scrisa , reclama in poze , scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte mesaje comerciale sau necomerciale de acest tip.

4.12. Sunt interzise mesajele cu caracter xenofob, rasist, discriminatoriu, ca si mesajele obscene.

5.12. Sunt interzise linkurile catre alte site-uri postate in scop comercial.

6.12. EN3RGY nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul mesajelor.

7.12. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului forumului.

8.12. Utilizatorul acorda forumului o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu asupra oricarui continut incarcat pe forum care ar indeplini conditiile de originalitate si creativitate pentru a beneficia de protectie prin drept de autor sau alte drepturi conexe. Licenta permite EN3RGY publicarea continutului pe oricare dintre site-urile administrate de comunitatea EN3RGY™.

9.12. Nu aveti voie sa publicati, transmiteti sau faceti referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea EB3RGY sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software. Exclus hacking zone / cs cheats).

10.12. Nu este permisa publicarea, transmiterea sau referirea la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane.

11.12. Acest forum nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a unor mesaje, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate.

12.12. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului mesajului si nu exprima in nici un fel pozitia EN3RGY.

13.12. EN3RGY.3xforum.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor mesaje deja publicate, fie ca este vorba de o parte a mesajului (in acest caz stergerea va fi facuta intr-un mod explicit, cu o notificare in cuprinsul mesajului) fie intregul mesaj (in acest caz, stergerea mesajului se va face fara vreo notificare). Acesta va fi un proces manual, astfel incat este posibil ca mesajul discutabil, conform conditiilor de mai sus, sa ramana un timp pe forum.

14.12. Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata. La inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest forum.

15.12. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forum (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Aceasta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestor termeni.

1.13. Administratorul , respectiv Moderatorii forumului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la forum oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

2.13. Stafful En3rgy va sanctiona orice incercare de trolling fie prin nepublicarea mesajelor, fie in cazuri grave, prin stergerea contului utilizatorului sau prin blocarea IP-ului permanent.

3.13. Forumul pune la dispozitia utilizatorilor accesul de modificare a propriului mesaj, fapt ce interzice postarea a doua sau mai multor posturi repetate intr-un interval mai mic de 24h, in caz contrar i se va aduce la cunostinta regula, iar urmatoarea repetare va aduce de la sine blocarea temporara sau permanenta a utilizatorului.

4.13. EN3RGY isi rezerva dreptul de a bloca accesul oricarui cont ce nu se supune Termenilor si Conditiilor propuse de forum.

5.13. Regulamentul poate suferi modificari oricand, fara a notifica membri. Iti recomandam sa verifici constant regulamentul, pentru a nu risca dezactivarea contului.

  Notă: Conturile dezactivate nu se vor activa decât în cazuri excepţionale şi nu se baneză conturi la cerere.



EN3RGY este un forum online dedicat jucatorilor de Counter-Strike, specializat in coduri, configuratii si resurse care sa imbunatateasca performanta jocului tau. Fie ca esti un jucator nou sau experimentat, vei gasi aici cele mai bune tutoriale, resurse si sfaturi pentru a-ti imbunatati abilitatile de joc si a-ti creste sansele de succes. Pe langa asta, EN3RGY este o comunitate prietenoasa si entuziasta, formata din jucatori pasionati de CS, dispusi sa ofere ajutor si suport la orice nivel de joc. Alatura-te noua si beneficiaza de resursele noastre pentru a ajunge la nivelul urmator de performanta in jocul tau preferat!


_______________________________________
Fondator EN3RGY
Moderator MangaCS
Mă poţi contacta pe STEAM , cu un click mai jos:


pus acum 13 ani
   
dieZz
Administrator Forum 👑

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1797
<center><div class="buttons" align=center>
<A HREF="#administratie">Administratie</A>
<A HREF="#download">Download</A>
<A HREF="#photoshop">Photoshop</A>
<A HREF="#hacking">Hacking</A>
<A HREF="#comunitate">Comunitate</A>
<A HREF="#cs">Counter-Strike</A>
<A HREF="http://en3rgy.3xforum.ro/topic/55/GIVEAWAY/"> STEAM FREE</A></div></center>


_______________________________________
Fondator EN3RGY
Moderator MangaCS
Mă poţi contacta pe STEAM , cu un click mai jos:


pus acum 5 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la