1. File -> New alegeţi 500 x 400 sau ce dimensiune doriţi, trebuie să alegeţi o culoare care o vreţi. 2. Mergem la Filter -> Render -> Clouds şi pe urmă mai trebuie să mergem la Filter -> Brush strokes -> Angled strokes. 3. Trebuie să setaţi unde trebuie să apară soarele şi pe urmă click pe OK şi aţi realizat o imagine cum este cea de mai jos.